Soloudstilling

“THE DRIP MASTER” | Ole Hedeager

-Award Winning drip-painting artist

kommer til RoS Gallery som det eneste galleri på Sjælland!

Lørdag den 2. Marts holder vi fernisering, hvor du får mulighed for at møde kunstneren og se hans spritnye eksklusive malerier med epoxy og glas🎨

Vi byder på bobler, snacks og musik i RoS Gallery mellem 14 og 17👩‍🎨🍾

Vi glæder os til at se dig 😍

Udstillingen varer fra d. 2. Marts 2024 til d. 25. Maj 2024

Særudstilling

“All Good Things Must Come to an End” | Marco Evaristti

Udstillingen kigger tilbage på nogle af kunstnerens bedst kendte værker og ser fremad på Evaristtis nye projekt Testimonies. 

Evaristti er kendt for sine poetiske og provokative projekter, som ofte behandler tabubelagte emner. Han satte især sit aftryk på den internationale kunstscene med installationen “Helena & El Pescador” på Trapholt Kunstmuseum.

Om det omhandler død, porno, religion eller kroppen bliver vi beskuere draget ind i en verden af livets paradokser og konfronteret med samfundets uudtalte normer og dogmer. De udprægede konceptuelle værker er et middel til kommunikation, og en måde at slå revner i vores gængse forestillinger om verden og hinanden.

Kan opleves fra november 2023

Tidligere udstillinger/arrangementer

Vinterudstilling

Lokale kunstnere

gruppeudstilling

Fire lokale kunstnere indtager galleriets Gasværkssal med malerier, som emmer af liv og kraft.

Thomas Granslev, Joan Møllegård, Susanne Kirsaa og Michelle Gregersen har alle et unikt forhold til naturen, det organiske og materielle. Fra abstrakte malerier, landskaber og bronzeskulpturer er der kunst til enhver smag.

Udstillingen kan ses februar ud

Særudstilling

“De Tolv Muser” | Freddy Le Clean

Freddy Le Clean fylder den store sal med farver og livsglæde. Kunstværkerne er en nyfortolkning af de ni græske muser, hvor kunstneren undersøger nye emner og temaer, som er karakteristiske for det moderne menneske.

Cleans værker har en fængslende detaljegrad, som står i kontrast til de flydende former. Værkerne inviterer beskueren til både at stoppe op og fordybe sig i motiverne, samtidig med at lade de hvirvlende farver skylle hen over sig. I sandhed formår Clean at skabe et billede univers, som veksler mellem kosmisk idyl og kaotisk livsenergi.

Kan opleves fra oktober 2023 – januar 2024

Arrangement

Artist Talk | Marco Evaristti

 

December 2023

Nyhedsbrev – Til dig, der ikke kan få nok af kunst!

* indicates required