KUNSTARRANGEMENTER

Oplev en aften i kunstens tegn hos RoS Gallery

På udkig efter en unik og inspirerende oplevelse til dit næste arrangement? RoS Gallery åbner dørene til vores eksklusive kunstverden og inviterer dig og dine gæster til en uforglemmelig aften med kunst, viden og samvær.

VIP Kunstarrangementer

Vores VIP kunstarrangementer har vundet stor anerkendelse for deres fokus på dybdegående kunstoplevelser. En af vores talentfulde huskunstnere kan berige din aften med et fascinerende foredrag, der giver indblik i kunstens verden. Arrangementet er ideelt for private grupper, kunstforeninger eller firmaer, der søger en anderledes og kulturrig oplevelse. Til hver begivenhed sørger vi for en stemningsfuld atmosfære evt. ledsaget af vin og tapas eller andre lækkerier efter aftale. Det bliver en aften, hvor kunsten er i centrum, og hvor der også vil være mulighed for at erhverve sig unikke kunstværker.

Arrangement i Tårnværelset

For mindre grupper på op til 8-10 personer, tilbyder vi vores smukke “Tårnværelse” – det perfekte sted for små kunstgrupper, bestyrelser, firmaer eller private grupper, der ønsker at mødes under mere eksklusive og kunstneriske omstændigheder. En rundvisning i galleriet og evt. et kunstforedrag er også en mulighed, så I kan dykke ned i kunstens univers sammen.

Arrangement i Gallerisalen

Ønsker du at afholde et større arrangement? Hele vores gallerisal kan lejes, med eller uden catering. Det er en unik chance for at skabe et skræddersyet arrangement, privat eller i firmaregi, hvor kunsten sætter rammen for en uforglemmelig oplevelse. Uanset omfanget af dit arrangement, garanterer vi en oplevelse ud over det sædvanlige i RoS Gallerys inspirerende omgivelser. Kontakt os for at planlægge dit næste event i kunstens navn. RoS Gallery – Hvor kunst og arrangementer går hånd i hånd.

VEJLEDENDE PRISER:

Tårnværelse 3. sal

½ Dagsleje 08.00 -13.00 – 4000 kr.

Dagsleje 08.00 -18.00 – 6000 kr.

Gallerisalen

½ Dagsleje 08.00 -13.00 – 6000 kr.

Dagsleje 08.00-18.00 – 10.000 kr.

(Vi kan også leve en skræddersyet løsning) kontakt os på tlf. 21908655

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?