Carsten Guldborg

Carsten Guldborg er kunstner og indehaver af det aalborgensiske Galleri Guldborg.

Guldborg har skabt sin egen meget genkendelige kunststil – en stil, som er fyldt med kontraster og detaljer. Carsten Guldborg er mest kendt for sine malerier med mennesker, og der er en dyb fortælling bag hvert af værkerne.

For Carsten er det vigtigt, at malerierne skal give noget fra sig og giver den enkelte noget at tænke over. Bag hvert maleri gemmer der sig en dybere historie. Ofte et budskab som de fleste mennesker kan relatere til. Det kan være alt fra viljen til at opnå sine mål og drømme til kampen mod Janteloven.

 

Carsten fortæller: “Bag hvert menneske gemmer der sig en unik historie. Vi drømmer alle om mange forskellige ting, men vi er ofte bange for at gøre noget ved drømmene. Mine værker fortæller ofte om en livsrejse, modet til at tage springet og følge drømmen. For at følge drømmene giver livet nye farver. Men drømmen kommer ikke af sig selv. Der skal kæmpes og ofres, og man kan møde modstand fra sine omgivelser. Jeg tog selv springet ud i kunsten og det krævede mod og hårdt arbejde, men det er det hele værd”!

 

Galleri Guldborg kan besøges i de naturskønne omgivelser ved Limfjorden på Rærupvej 50 i Vodskov nord for Aalborg.

Han maler egne malerier og malerier på bestilling. og sælger kunsttryk af udvalgteværker i et begrænset oplag.
Du kan se meget mere af Carsten Guldborgs kunst lige her: www.galleri-guldborg.dk