Annette Lang

Oprindeligt uddannet fra Københavns Kunstskole.

Siden 1989 har hun deltaget i flere censurerede udstillinger og udstillinger i mange forskellige gallerier i ind- og udland og i en række store danske virksomheder, offentlige bygninger og kunstforeninger.

 

Noget af det vigtigste i mit liv er at udtrykke mig… det er en cirkel af at opleve – at være til stede, sanse og dernæst give det tilbage til universet igen. Derfor kalder jeg mig expressionist – idet at det er min opfattelse af verden.
For mig er det farverne, der først og fremmest styrer processen. Farver er energi, og hver farve har sin egen frekvens og tone. Det er kontrasterne som har min store interesse.

Elsker at se skønheden i det uperfekte.

Jeg inspireres af fordybelse, forandring…

Jeg ønsker at beskueren får sin egen oplevelse af værket, men at jeg har skabt en stemning, en ramme, som kan mærkes om man vil….

Jeg arbejder specielt med dybden i billedet.

 

Mine malerier opbygges af mange lag, tykke som tynde. Ved at bruge disse mange lag, kan man få en fornemmelse af at kigge ned under vandoverfladen …eller i mine figurative værker se livet bag facaderne…

Værket har hemmeligheder, at man kan gå på opdagelse ind i maleriet.

Jeg har det sådan, at man ikke må kunne overskue et maleri med det samme.

Mine billeder er en blanding af drøm og virkelighed. En følelse, en erindring, at gå ind i sig selv og give sig hen i mødet.