Lej RoS Gallery

Har du et arrangement, der kræver særlige rammer, kan du leje RoS Gallerys fantastiske lokaler. Inviter dine kunder eller medarbejdere til en anderledes oplevelse midt på Roskilde havn. Den store gasværksal med dobbelt lofthøjde byder på et væld af muligheder. Galleriet råder over hele 5 spændende etager med moderne kunst, og en stor åben plads udenfor. Kun fantasien sætter grænser. Vi tilbyder en guided rundvisning i galleriet, hvis dette ønskes, men ellers har du frie hænder til at sætte rammerne for arrangementet.

Hvis du klikker på linket herunder, kan du se priser og pakkeløsninger. Priserne er baseret på løsninger udenfor galleriet åbningtid. RoS Gallery samarbejder med Restaurant Snekken, som ligger midt på havnekanten 100 meter fra galleriet. Ved større arrangementer giver vi
gerne et samlet tilbud på en kombineret løsning. 

Ønsker man at leje galleriet i åbningstiden, afhænger dette af sæson og galleriets udstillingskalender. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre hvad vi kan tilbyde. Husk at vi har gratis ubegrænset parkering lige udenfor døren.
Vi glæder os til at byde dig og dine gæster indenfor

Klik her for at læse mere og se vores priser

preload spinner