MICHELLE GREGERSEN

I sine kunstværker stræber Michelle efter at formidle en dyb forbindelse til den uperfekte og ufuldkommen skønhed, som omgiver os. Hendes fascination for det rå og industrielle træder frem i hvert penselstrøg – fra den afskallende maling på ældre bygninger til de rå, patinerede overflader, der optræder i bybilledet. Hendes kunstneriske udforskning omfavner det autentiske og rustikke, og hun ser skønheden i de spor, tidens tand har efterladt. Gennem sin kunst inviterer Michelle betragteren til at opdage den rå og subtile elegance, der findes i det, som ofte overses.

Farvepaletten henter inspiration fra naturens rige organiske toner. Bløde brune farver, nuancer af hvid, dybe grønne og rustne undertoner er karakteristiske elementer i Michelles værker.

Maleriets skabelsesproces indledes med en frigørelse fra forudfattede idéer om, hvordan det endelige værk bør tage form. I stedet lader hun sig lede af sin intuition, og anvender selve malerprocessen som en meditativ rejse. Her bliver hvert penselstrøg ikke blot et kunstnerisk udtryk, men også en indgang til et indre roligt rum, hvor tankerne falder til ro, og følelserne får frit spil.